Turun seudun grillit ja mättöpaikat -Facebook-yhteisön perustaja. Toimin TSGM ry:n puheenjohtajana. Vartuin nuorukaiseksi Turun Runosmäessä, Parolanpolulla, josta sain ensikosketukseni grilliruokaan ja grillikulttuuriin – Sinikan Kioskilta sekä vanhalta Eikan Grilliltä. Hauskana knoppitietona: isäukko (turkulainen keittiömestari ja Turun Sanomista monelle tutuksi tullut Huru-ukko) teki jo 80-luvulla Eikan Grillille kebabkastiketta. Kebab ei tosin vielä silloin lyönyt läpi. Osasyynä saattoi olla se, että kastike oli aivan perkeleen tulista.
Ajatus TSGM-ryhmästä syntyi itse asiassa kebabista. Lennettyäni pihalle eräästä silloisesta kebab-ryhmästä päätin perustaa lapsuuden kaverini ”Salttiksen” kanssa oman Facebook-ryhmän niille, jotka haluavat keskustella perinteisistä grilliruoista – makkaraperunoista, lihapiirakoista, öljyristä jne. Tarkoituksena oli tukea perinteistä suomalaista grillikulttuuria. Ryhmä kasvoi hämmästyttävää vauhtia, ja keskustelu on laajentunut myös pizzoihin, kebabeihin sekä turkulaisiin loistaviin ruokaravintoloihin.
Missiomme on, että perinteikkäät grillit säilyvät Turun katukuvassa ja turkulainen ravintolamaailma voisi paksummin.